Nogle gange kan man gå rundt og føle, at der mangler noget i ens liv. Man kan have nogle ønsker, som ikke lige kan blive opfyldt. Man kan gå rundt med nogle drømme, der lader til at være urealistiske. Det kan fx være tanker om fertilitetsbehandling, der fylder meget.

Når bekymringerne om de urealiserede drømme bliver lidt for meget, kan en tur på festival hjælpe. Det kan skubbe bekymringerne til side og skubbe humøret op. En god fest, gode venner, drikkelse og musik kan gøre det hele meget nemmere. Men kun for en stund.

Gør noget ved problemet

Du kan sagtens tage på festival, og måske er det lige det, du har brug for. Det kan være godt at få en lille pause fra bekymringerne. Men når du kommer hjem, bør du gøre noget ved problemet.

Er din uopfyldte drøm at få børn, så gå i fertilitetsbehandling, når du kommer hjem. Du kan finde hjælp hos https://www.ivf-syd.dk/.

Når du har prøvet længe selv at løse dit problem, så må du bede om hjælp. Går du rundt og bekymrer dig så meget, så du har brug for et afbræk, så har du og din partner sikkert forsøgt længe. Med en fertilitetsbehandling får I hjælp, og I øger chancen for succes.

Bed om hjælp

Går dine bekymringer ikke på barnløshed og fertilitetsbehandling, så kan du stadig bede om hjælp. Hvis du ikke kan finde arbejde, så få dit netværk til at hjælpe dig. Har du økonomiske problemer, så benyt dig af den gratis økonomiske rådgivning, man kan finde rundt omkring i landet. Bakser du med noget psykisk, så tal med din læge, så du kan blive henvist til en, der kan hjælpe dig.

Det er helt okay at tage en pause fra hverdagen og bekymringerne, men det er også okay at bede om hjælp!