Når du siger festival, siger du også øl og spiritus. Der skal festes og drikkes, når der er festival. For nogle gør det ikke så meget, hvad de drikker. Der skal bare noget ned. Den gode musik gør smagen mindre vigtig.

Ser du ikke dig selv i den kategori, men vil du hellere have noget lækkert at drikke? Så kan du tage god spiritus og lækre specialøl med, når du tager på festival. Det er en ganske lille ekstra forberedelse hjemmefra, men det vil give en kæmpestor forbedring af din festivaloplevelse.

Drik og nyd

Vil du nyde dine øl og din spiritus, så tag nogle kvalitetsvarer med. Du kan bestille dem på https://craftmakerscollective.com/, hvor de nøje har udvalgt deres specialøl og spiritus. Udvalget er også stort. Her kan du finde gode smagsoplevelser og noget, der kan fornøje ganen, mens musikken fornøjer ørerne.

Det giver lidt ekstra forberedelse og noget mere bagage. Til gengæld kan du virkelig nyde det, du drikker på festivalen. Du kan udvide sanseoplevelsen og forbedre festen. Du behøver ikke at bilde dig selv ind, at musikken får din øl til at smage bedre, for den smager i forvejen godt.

Forkæl vennerne

Du skal sikkert af sted med vennerne eller mødes med dem på festivalen. I skal feste sammen og drikke sammen. De vil elske dig for, at du tager en box eller to med, som I kan drikke. En box fra Craft Makers Collective indeholder flere ølflasker eller et kit til at blande drinks. Så er der til alle, og alle kan drikke godt.

Du bliver årets person, fordi du har gjort alles festival mange gange bedre med lidt godt til ganen. Har I en fast aftale om at tage af sted hvert år, så kan I også skiftes til at være den, der medbringer de gode sager.