Mange forbinder festivaler med dårlig mad i kummerlige forhold og forbeholdt teenagere. Men sådan forholder realiteterne sig langt fra idag. Idag er det muligt på mange festivaler – imod et tillæg – at få ekstra plads og adgang til bedre forhold. Har man trang til meget plads omkring sig kan man også overveje at besøge nogle af de nye festivaler som er dukket op. Disse er dyrere end typiske sommerfestivaler men til gengæld bliver der kræset om detaljerne.

salt
Er du feinschmecker så tag salt med hjemmefra

Har du virkelig en luksus tand og ønsker du at din mad – selvom du er på festival – skal smage af noget ekstra så tag salt med hjemmefra. Eksempelvis kan du tage Nicolas Vahe salt med for at give din mad den sidste strejf af luksus. Det er kokken Nicolas Vahe som står bag og han har mange erfaringer års erfaring fra køkkenet. Så hans salt og peber supplere maden og råvarerne som de fortjener uden at blive altdominerende i smagen.

Så næste gang du skal på festival husk at pakke dit salt og peber go nyd musikken , maden og samværet. Du kan bestil online her.