Sommertid betyder festival… og det betyder fest, farver og god musik med vennerne og familien. På sommerens festivaler er det en kendt ting, at man bevæger sig meget, og at man går meget rundt. Derfor er en festivalstol et must at have med, så man kan sætte sig ned og få en slapper, når man har brug for det.

Det kan være, at man skal spille et spil øl bowling, sidde ned til en af de mere rolige koncerter, eller det kan også være, at man bare har brug for at sidde ned i den lange kø til madboderne. Festivalstole kan også bruges til mange andre begivenheder end lige festival. Du kan bruge den i haven eller på andre udflugter også.

Vi har herunder fundet 3 bud på nogle af de bedste festivalstole, hvad end du er på et lille festivalbudget eller ønsker mere komfort.

Læs med herunder, hvor du bliver guidet igennem fire gode muligheder for at vælge den helt rigtige festivalstol.

Ranger luksus festivalstolen – 199,00 DKK

festivalstol sort

Er du typen, der går meget rundt og ikke sidder så meget ned, når du er på festival? Så er Ranger luksusfestivalstolen lige noget for dig. Denne sorte, simple og billige festivalstol er et populært valg, og en stol, mange vælger at tage med på festival. Den er lille og praktisk, og så kan den slås sammen, så den er nem at transportere.

Ryglænet og de to armlæn sørger for, at du kan læne dig tilbage og nyde en kold øl. Den har også en holder i det ene armlæn, så du kan have en øl ved din side, når du sidder og slapper af i solens varme stråler. Den har en god komfort, hvis man bare gerne vil slippe for at sidde på jorden.

Fordele:

 • Lav pris
 • Nem at transportere
 • Kopholder

Ulemper:

 • Komforten falder efter længere tids brug

KØB HER

3 i 1 festivalstol 179,00 DKK – den smarte

festivals-3-i-1-klapstol

Denne moderne og smarte 3-i-1 Sit Cool festivalstol er det perfekte valg, hvis man gerne vil have så få ting med som muligt. Det er for eksempel normalt, at man både har en rygsæk og en stol med ved siden af, når man er på tur eller på festival. Dette slipper man for med denne smarte festival stol, der både fungerer som stol og rygsæk, og så har den samtidig plads til at opbevare en masse kolde varer.

Denne smarte model har nemlig en rygsækfunktion med et rum, hvor der er plads til 18 dåser eller et par 2L flasker. Rummet er udstyret med en termisk kølepose, så du kan holde dine drikkevarer kolde mange timer i den varme sommersol. Den har desuden to mindre rum på siden, hvor du kan opbevare vigtige ting som mobiltelefon. Rygsækfunktionen betyder samtidig, at du slipper for at bære stolen i hånden, når det er tid til at bevæge sig videre.

Fordele:

 • Lille i størrelsen
 • Praktisk at transportere
 • Mange funktioner
 • Kølerum til drikkevarer
 • Lav pris

Ulemper:

 • Mindsket komfort – intet ryglæn
 • Ingen kopholder

KØB HER

3-benet Canyon stålstol – 99 DKK

grand-canyon-3-leg-festivalstol

Det her er den helt simple festivalstol til dig som ikke har behov for så meget til festivalen. Den er ret primitiv, men den fungerer – også til ølbowling. Sidder du ikke så meget i campen, så er der ikke grund til at investere de store penge i festivalstolen og her er denne et godt valg.

Fordele:

 • Ganske billig
 • Praktisk at transportere
 • Solid trods størrelse og pris

Ulemper:

 • Primitiv – intet ryglæn
 • Ingen kopholder eller andre funktioner

KØB HER

Overvej dit valg af festivalstol

Som man kan se i denne guide, er der masser af forskellige muligheder, når det kommer til at vælge den rette stol til festivalen. Det kan være, at man gerne vil have en billig festivalstol på tilbud, der bare skal bruges til at sidde i en gang i mellem. Det kan dog også være, at man er luksustypen, der gerne vil have den bedste stol at sidde i, så komforten er i top, når man skal sidde og slappe af i sommerens varme solstråler.

Vi håber ovenstående guide kan hjælpe dig til det helt rette valg, så du kan sidde godt på festivalen, om det så er for at vinde i ølbowling eller nyde musikken siddende. Husk også at hold øje med diverse festival stol tilbud, hvis du ønsker at gøre den bedste handel.

Hvorfor skal man have en festivalstol?

Festivalstole er et rigtigt smart og praktisk møbel at have med sig ud i naturen eller på sommerens festivaler, og så er de nemme at transportere. Disse findes i mange forskellige typer og varianter. Nogle er praktiske, nogle er komfortable, nogle har endda flere forskellige funktioner, og så er der nogle, der bare har det hele.