Står du med en kommende festival, hvor du mangler alt udstyr? Måske er det første gang du skal til festival? Hvis dette er tilfældet, er der en masse ting, der er nødvendige for, at du kan overleve en hel uge i det fri. Det kan også være, at du er erfaren festivalgænger men har forlagt alt dit udstyr fra forrige festival. Det er heldigvis ingen sag at få fat på godt udstyr, som sikrer dig en super god festival i sikre rammer. Herunder kan du se, hvilket udstyr man bør vælge, og hvor man kan få fat i det.

Hvilket udstyr skal jeg vælge?

Hvis du skal på festival, er der noget forskelligt camping udstyr du bør få fat i. Et telt er selvfølgelig essentielt, fordi det er der, du skal bo på festivalen. Derudover kan det være en god ide at medbringe ekstra udstyr som foldestole, sovepose, underlag og meget andet. Det er selvfølgelig op til dig at bedømme, hvad du får brug for imens, du er på festival, men det er altid godt at være på den sikre side og eksempelvis medbringe en ekstra stol. Derudover bør du gå efter billige løsninger. Da ting ofte kan forsvinde eller blive ødelagt på en festival, vil det være ærgerligt at have smidt mange penge i dette udstyr.

Hvor finder man camping udstyr?

Hvis du gerne vil finde det perfekte udstyr til festivalen, er det bestemt ingen sag. Ting som telt, sovepose og liggeunderlag er meget tilgængelige og kan endda fås i festivalpakker i nogle tilfælde. Hvis du gerne vil inspireres til, hvilket udstyr du kan tage med på festival, kan du på www.cfhorsens.dk finde et kæmpe udvalg af camping udstyr og på den måde finde ud af, hvad der vil være nødvendigt for at medbringe på festival.