Er du vild med at tage på festival om sommeren, er der sikkert allerede en række ting, som du har fundet ud af, at det er en god ide, at du har med. Der er dog også en række ting, som du måske ikke lige havde tænkt på, at det ville være helt uundværligt for dig, at du tog med. Vi kommer ind på fire af de ting her. Fire ting, der virkelig er et must have, men som også er nogle, som du måske ikke lige havde tænkt på.

 

En festivaltelefon er helt uundværlig

 

Mange tager deres normale telefon med på festival. Det er dog en rigtig dum ide, eftersom langt de fleste har en telefon, der har kostet en del penge. På en festival kan den hurtig blive væk eller blive stjålet. Det er derfor en god ide, at du tager en festivaltelefon med i stedet. Det er en telefon som for eksempel en Nokia 3310. Den kan ringe og sende beskeder, og det er lige præcis det, du har brug for, når du er på festival. Du har brug for at kunne komme i kontakt med andre, så I kan mødes og have det sjovt. Det er en festivaltelefon perfekt til.

 

En oplader, der får energi fra solen

 

Når du har taget en festivaltelefon med, har du selvfølgelig også brug for at kunne få opladt den, når den løber tør for strøm. Når du er på festival, er der ofte ikke nogen oplagte steder at lade op. Tit skal du stå i kø i lang tid, eller du skal betale penge for at kunne lade din telefon op. Det kan derfor være en god ide, at du i stedet tager en oplader med, der kan køre på solenergi. Der fås en række forskellige former for opladere, hvor du bare skal lægge solpanelerne ud i solen, og så kan du lade din festivaltelefon op.

 

Få et varmt bad på festivalen

 

På mange festivaler er det en mangelvare at kunne gå i bad. Det kan være, at du kun har mulighed for at kunne tage et koldt bad, eller at det koster penge, hvis du skal tage et varmt bad. Måske er der bare lang kø til at kunne tage et varmt bad. I det tilfælde kan det være en god ide for dig, at du har dit eget bad med. Du kan købe festivalbade, som er store gennemsigtige poser med en slange i. Du fylder posen med vand og lægger den i solen, til vandet er blevet varmt. Derefter kan du hænge posen op og tage et bad.

 

Et kostume til at få gang i festen

 

Når I har været på festival i flere dage og festet i flere dage, kan det måske være svært nogle dage at få gang i festen. I det tilfælde kan det være en god ide, at du har taget et kostume med. Det er med til at gøre, at du med et kan få dine venner til at grine og få dem med på at holde fest igen.