Dyr er aldrig glade for at blive forladt. De binder sig meget hurtigt og meget stærkt til sine ejere, og de har det ofte svært ved nye rutiner. Dette gælder både for heste, katte og hunde. Og det gælder både, hvis du tager afsted i 3 timer eller 3 dage. Men hvad skal du så gøre?

Hvis du for eksempel skal 3-5 dage på en festival, og du har det dårligt med at efterlade din heste, får du gode råd her. For hvem passer egentligt på hesten, når du er væk?

Hvem tager sig af hesten?

Det absolut vigtigste er, at du finder ud af, hvem der kan tage sig af hesten, mens du er væk. Dette bør gerne være en person, der ved noget om heste helt generelt, men som også kender netop din hest.

Hvis dette ikke er muligt, bør du overveje, om der er andre, der har plads til at huse hesten, mens du er væk. Måske en rideskole?

Der er masser af muligheder for at få passet sin hest. Når du har styr på dette, skal du også huske at nyde din tid på festivalen. Det er jo ikke hver dag, at man får lov til at slå sig løs og feste, og derfor bør du nyde det ekstra meget.

hest

Online rideudstyr er vejen frem

En hest trives bedst med det rette udstyr. Dette bør du altid huske at passe med, hvis din hest skal opstaldes et andet sted end derhjemme.

Udstyr til heste kan dog godt være ret dyrt, men det er der faktisk også råd for. Online rideudstyr er uden tvivl den rigtige løsning for dig, der gerne vil spare penge og have et større udvalg. Online rideudstyr kan du finde hos Happy Horse, hvor sortimentet er bredt, og priserne er lave.

 

Sørg for at give hesten en ekstra gulerod, når du kommer hjem

Når du har fundet billigt og godt online rideudstyr, er der ekstra tid og penge til at bruge på hesten. Og når du kommer hjem fra festivalen efter et par dage, kan du med fordel give din hest en ekstra gulerod – den vil helt sikkert sætte pris på både dig og guleroden.

Så hvis du sikrer, at din hest bliver passet, og at du har det rette rideudstyr, kan du blot hygge dig og have det sjovt i et par dage på festivalen.