Om os

”Hvem er de?” Tænker du måske. Jo, vi er en gruppe dedikerede festivalentusiaster, som gør alt hvad vi kan for at dele og oplyse om diverse inden for alt der har med festival at gøre. Være det den perfekte festivalpakke eller informationen om den næste killer-festival, som du bare ikke må gå glip af. Du vil finde alt fra gode om værdifulde blogindlæg om alt inden for festival til lidt promovering af diverse produkter. Promoveringer vi får lidt ud af rent økonomisk, nuvel, men dog kun information om produkter vi selv kan stå inde for og føler er det perfekte match til dig og din tur på festival – ellers ville de ikke have været her, det kan du være sikker på.

Som navnet på hjemmesiden antyder, så har vi jo også lidt ekstra fokus på telefoner. Festival og telefoner? Ja, mærkelig kombi, vi ved det. Om ikke andet, er det sandt. Det er selvfølgelig den nye Nokia 3310 vi har fokus på – man får ikke en mere pålidelig og smartere mobiltelefon, som festivalentusiast og er ligesådan god i mange andre tilfælde. Så hvis du ikke er tilhænger af det gamle Snake eller pålidelige mobiltelefoner, så kan vi godt forstå du klikker videre. Eller vent, der er også virkelig meget andet at finde her, hvis du bare er glad for festivaler, så giv os en chance ;-)

 

Kontakt os

”Hvornår er der festival i Nibe?” ”Hvem spiller på den store scene?” eller ”Hvad anbefaler I af festivalpakker?” – sidder du med disse eller lignende spørgsmål, ja så er vi aldrig mere end en mail væk. Vi er din go-to inden for alverdens spørgsmål vedrørende festival og diverse produkter, som vi nu måtte skrive om.

Vi elsker festivaler og vi elsker at hjælpe, især andre som også elsker festivaler. Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os med hvad end du måtte have på hjerte. God festival!
Miljøvenligpakning