Der er 2 ting som man normalt ikke forbinder med hinanden og det er musikfestivaller og golf. Det ene indebærende høj musik, larm , alkohol og det andet indebærer dyb fokus og indre ro. Men er du på festival langt fra hjemmet og dyrker golf er der ingen grund til at disse to fritidsinteresser ikke kan forenes.

Se på mulighederne for golfspil nær festivalspladsen

At skulle kombinere golf med en festival forudsætter desværre at man er kørende så man kan have sit golfudstyr med uden besvær men udover det er der ingen krav for at kunne kombinere tingene. Fordelen ved at kombinere tingene er at man får mulighed for at spille på en bane man aldrig har prøvet før og måske i et fremmed land.

golfudstyr

På den måde lærer man nye mennesker at kende udenfor festivalsområdet og udover det så kan det give et afbræk fra musikken , larmen og de mange mennesker. Et godt råd er dog at huske at drikke mindre aftenen før da man ikke må være påvirket på de fleste golfbaner. Se mere på golfexperten.dk hvis du mangler udstyr for at kombinere tingene for her kan du finde billigt golfudstyr og et billige golfsæt som kan tåle at blive transporteret til og fra festivalen. God fornøjelse med musikken og golfen.