Cookie Cookie- og privatlivspolitik
Forside » Festivalkit – Bliv klar til festival

Festivalkit – Bliv klar til festival

Når du skal på festival, så er der mange forskellige ting, som du skal tage højde for. Uanset om du skal på Smukfest, Roskilde Festival eller Copenhell er der nogle vigtige ting, som du og vennerne skal huske at få med, så jeres tur på festival bliver så fed som muligt. Når I så skal ud at købe festival grej, så kan det være svært at have et overblik over, hvad der er nødvendigt, og hvad man kan klare sig uden. Derfor kan det være en god idé at investere i en festivalpakke, hvor du får alle de vigtigste ting, som skal bruges på en festival. Dette gør det rigtigt nemt for både dig og vennerne at blive klar til festival – I skal nemlig ikke ud at lede efter en masse udstyr, som koster mange penge, og som samtidig skal købes separat. I stedet kan I koncentrere jer om at gøre denne festival til den bedste nogensinde!

festivalpakke

Hvilket festival udstyr får jeg med et festivalkit?

Der findes en række forskellige firmaer og services, som tilbyder ting til festival i pakker, som er nemme at købe ind; der er dog nogle ting, som altid kommer med i en sådan pakke:

  • Soveposer
  • Telt
  • Lås til ejendele

Det kan selvfølgeligt variere alt efter, hvor I køber jeres festivalkit, men disse tre ting er måske også de vigtigste (lige udover billetten). Når man skal ud og købe ind til en festival, så er det selvfølgeligt vigtigt med et telt – I skal have noget at sove i, og det kan være svært at finde ud af, hvad man skal bruge til sådan en festival. Samtidig er soveposerne også meget vigtige. Nogle kan tage til takke med tæpper eller lignende, men en sovepose omkranser dig bedre, så du sover bedre om natten samtidigt med, at man kan dækkes helt af en sovepose. Til sidst er det vigtigt med en lås til jeres ejendele. Dette glemmer mange, men en hængelås sikrer ikke kun både telt og tasker, men gør samtidigt, at forsikringen gælder, hvis personlige ting skulle blive stjålet, så længe teltet er aflåst.

 

Hvilke fordele er der med en festivalpakke?

Når du og vennerne vælger at investere i et festivalkit, så er der en hel række fordele, som man får med. En af de allerstørste er, at man ikke skal ud at købe alting separat. Dette kan selvfølgelig lyde som et mindre problem, men det ender ofte med at være en af de største, uanset om det er Jelling Musikfestival eller Smukfest. I forbindelse med planlægningen og indkøbet af festival ting, så kan man ofte ende med at glemme nogle af de allermest vigtige, og dette kan ende med at have store konsekvenser for turen. Med et festivalkit slipper I for stresset af at skulle handle alle vigtige, men meget kedelige, ting, som man skal bruge til en festival. I stedet for at lede efter telte i den nærmeste camping-butik, så kan I bruge tiden på mere sjove ting, som for eksempel at handle drikkevarer eller planlægge aktiviteter i jeres lejr!

Det er også værd at nævne, at man kan få et hav af forskellige festivalpakker, alle sammen skræddersyet til forskellige behov. Der kan købes pakker, som har telt og soveposer til et bestemt antal mennesker, og det er også muligt at få festivalkits, som har lidt sjovere ting i. Her kan du, foruden sovepose, telt og lås, få kondomer, solbriller og stole med. Der er masser af muligheder med en festivalpakke, men de er alle lavet specielt til de danske festivaler, så jeres tur bliver lidt federe!

2017-09-12T08:17:13+00:00

Leave A Comment